Кратка информация за контакт

Ще отговорим професионално и бързо на запитването, без да губим от ценното ви време – свържете се с нас сега:

icon_widget_image Пон - Неделя - 8:00 - 19:00 icon_widget_image бул. Черни връх 84 icon_widget_image +(359) 892234682 sales@remonti-sofia.bg
Image Alt

Услуги

Предлагаме услуги с високо качество, от които да изберете

Видове услуги

  Заявете оглед през уебсайта и получете 5% отстъпка>>  До седмицаДо 2 седмициДо месецЩе уточним допълнително  Услуги за по-красив дом

  Научете повече

  Ние разполагаме с оборудване, което позволява бързо и ефективно да поставим в банята ви дори и най-големите размери плочки!

  Научете повече

  Внимателното полагане на латекс и бои е ключов елемент във всеки вътрешен ремонт и ние сме наясно с неговата важност. Затова ползваме само качествени материали, за да постигнем равномерни и наситени цветове.

  Научете повече

  Перфектно гладки повърхности, на които да положим латекс или тапети.

  Научете повече

  Ще се погрижим за всички дейности около префасонирането на жилището ви, след което ще почистим, за да ви осигурим завършена услуга

  Научете повече

  Изграждаме подово отопление, което ще ви спести ценно място у дома и ще спомогне за намаляването на домашен прах и мухъл.

  Научете повече

  Ще направим качествена инсталация, която е лесна за поддръжка и надеждна за ползване

  Научете повече

  Ще се погрижим за надеждността и ефективността на електрическата инсталация в дома ви, като ще се съобразим с техническите особености, за да гарантираме нейната изправност

  Научете повече

  Работата с гипсокартон може бързо да преобрази и най-старото жилище и да му придаде модерен вид

  Лепим гранитогрес
  с големи размери

  Ние разполагаме с оборудване, което позволява бързо и ефективно да поставим в банята ви дори и най-големите размери плочки - 60x120, 160x280, 150x300, както и по-големи размери!

  Оглед + оферта на следващия ден

  Ще направим оглед и ще изготвим правилното предложение за Вас още на следващия ден.

  3 години гаранция на труда

  За допълнителната сигурност и Вашето спокойствие за услугата, която извършваме - даваме 3 години гаранция за труда ни. Отделно - имате и гаранцията за материалите от доказани марки, които използваме.

  Ясни условия и срокове на изпълнение

  Които ще опишем в договора, който ще сключим, за да гарантираме, че всичко ще се случи според Вашите очаквания и ангажиментите, които сме поели.

  Отстъпки за цялостен ремонт на апартамент

  Ако решите да извършите цялостен ремонт на апартамента си, използвайки нашите услуги, можете да ползвате отстъпка от цената.

  Инвестираме в оборудване

  Разполагаме с машини, които ни позволяват да работим по - бързо и ефективно. Това включва машини за лепене на гранитогрес с големи размери.

  Възможност за работа на изплащане

  Предлагаме ви възможност да ползвате нашите услуги на изплащане с оскъпяване от 1%, като ползвате партньорската ни програма в TBI

   Заявете оглед през уебсайта и получете 5% отстъпка>>   До седмицаДо 2 седмициДо месецЩе уточним допълнително