Кратка информация за контакт

Ще отговорим професионално и бързо на запитването, без да губим от ценното ви време – свържете се с нас сега:

icon_widget_image Пон - Неделя - 8:00 - 19:00 icon_widget_image бул. Черни връх 84 icon_widget_image +(359) 892234682 sales@remonti-sofia.bg
Image Alt

За нас

“Вътрешни ремонти София Юг” е основана през 2015г.
Ние сме екип от 15 души, изцяло насочени към реализирането на най-съвременните ремонти в едно жилище.
Специализирани сме във всички вътрешни ремонти, като започнем от къртене, чистене и извозване на цял апартамент, цялостна подмяна на ВиК инсталация, ЕЛ. услуги, лепене на всякакъв вид гранитогрес и фаянс, поставяне на гипсокартон, окачени тавани, шпакловки и латекс, мазилки декоративни стени и др. Доверете ни се и ви гарантираме лекота и спокойствие в периода, в който ще бъде извършен вашия ремонт.

Нашите предимства

Oглед + оферта на следващия ден

Ще направим оглед и ще изготвим правилното предложение за Вас още на следващия ден - напълно безплатно.

3 години гаранция на труда

За допълнителната сигурност и Вашето спокойствие за услугата, която извършваме - даваме 3 години гаранция за труда ни. Отделно - имате и гаранцията за материалите от доказани марки, които използваме.

Ясни условия и срокове на изпълнение

Които ще опишем в договора, които ще сключим, за да гарантираме, че всичко ще се случи според Вашите очаквания и ангажиментите, които сме поели.

Отстъпки за цялостен ремонт на апартамент

Ако решите да извършите цялостен ремонт на апартамента си, използвайки нашите услуги, можете да ползвате отстъпка от цената.

Инвестираме в оборудване

Разполагаме с машини, които ни позволяват да работим по - бързо и ефективно. Това включва машини за лепене на гранитогрес с големи размери.

Възможност за работа на изплащане

Предлагаме ви възможност да ползвате нашите услуги на изплащане с оскъпяване от 1%, като ползвате партньорската ни програма в TBI.

Нашите партньори

    Заявете оглед през уебсайта и получете 5% отстъпка>>    До седмицаДо 2 седмициДо месецЩе уточним допълнително